VTB Valves Vlinderkleppen

Vapo Techniek BV heeft een ruim assortiment in vlinderkleppen op voorraad voor de industrie waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Ook met een pneumatische of een elektrische aandrijving kunnen deze zeer snel worden geleverd.

Kom in contact

VTB200 Vlinderkleppen

VTB200 serie Vlinderklep onderscheiden zich met hun prijs-kwaliteit verhouding. De vlinderkleppen kunnen worden ingezet voor veel verschillende toepassingen en media. Het huis is van gietijzer met een epoxy coating, de klepbladen zijn van RVS 316 of RVS 304, zittingen EPDM of NBR. Wafer-, Lug- en monoflens types zijn leverbaar. DN32 tot en met DN 1200. Leverbaar vanuit een grote voorraad, ook met een pneumatische- of elektrische aandrijving direct leverbaar.

Bekijk product

VTB300 Vlinderkleppen

VTB300 serie Vlinderklep zijn een geschikt voor de industrie en in situaties waarin kwaliteit en levensduur van belang is. De vlinderkleppen kunnen worden ingezet voor veel verschillende toepassingen en media doordat er vele verschillende materialen onderdelen beschikbaar zijn. Het huis is standaard van nodulair gietijzer met een epoxy coating, welke ook kan worden geleverd in roestvast staal, koolstof staal en aluminium brons. Klepbladen in RVS 316 , aluminium brons, staal vernikkeld, nodulair gietijzer vernikkeld, en ook met een EPDM coating. Ook in zittingen heeft men een ruime keus; witte EPDM, zwarte EPDM, Viton, EPDM voor hoge temperaturen, witte NBR, zwarte NBR, Hypalon, Natuur rubber, Silicone, Neopreen en Teflon. Wafer-, Lug- types leverbaar. DN40 tot en met DN 1600. De standaard versies zijn leverbaar vanuit een grote voorraad, ook met een pneumatische- of elektrische aandrijving direct leverbaar.

Bekijk product
 

Vraag een offerte aan

Contact us NL

Waarom VAPO?

We zijn experts in geautomatiseerde afsluiters, met ruime voorraad en deskundig advies.
 
VAPO Adviseert

Met diepgaande expertise en maatwerkoplossingen adviseert VAPO klanten in het optimaliseren van waterafsluiters voor hun specifieke behoeften.

VAPO Ontwerpt

We ontwerpen waterafsluiters met precisie en expertise, elk afgestemd op uw unieke behoeften en eisen.

VAPO Assembleert

Tijdens de assemblage komt uw visie en onze expertise tot leven in elke waterafsluiter die met zorg en precisie is ontwikkeld.