Aandrijvingen

Vapo Techniek BV heeft naast handbediende afsluiters ook een ruim assortiment pneumatische en elektrische aandrijvingen (actuators) voor het reguleren, openen en sluiten van kogelkranen en vlinderkleppen. De aandrijvingen die we op voorraad hebben, kunnen we u binnen een paar dagen leveren.

Kom in contact

Elektrische bediening

Elektrisch aangestuurde aandrijving is ideaal voor geleidelijke bediening van afsluiters. En daarmee de juiste keuze voor nauwkeurige vloeistof- en gasregeling, desgewenst met bediening en monitoring op afstand.
Bekijk meer

Pneumatische bediening

Ons assortiment omvat verschillende dubbelwerkende en enkelwerkende pneumatische aandrijvingen, perfect geschikt voor het snel openen en (eventueel automatisch) sluiten van kogelkranen en vlinderkleppen.
Bekijk meer
Pneumatische en elektrische aandrijvingen

De beheersing van processen gaat nóg beter met elektrische of pneumatische aandrijving van de afsluiters. Aandrijvingen of actuatoren kunnen zijn uitgerust met een positioner en een failsafe voor meer precisie en veiligheid. Wij ondersteunen u graag bij de toepassingsgerichte selectie van mechanische actuatoren voor kogelkranen en vlinderkleppen in uw procesinstallaties.

Toon meer
Precies de geautomatiseerde afsluiters die u nodig heeft voor het reguleren van uw processen. Vertrouw op onze ruime voorraad en deskundig advies.
Online bestellen

Weet u zelf al exact welke afsluiters en aandrijvingen nodig zijn in elke fase van uw proces? Dan vindt u de geschikte componenten vast in ons enorme online assortiment.

Advies van experts

Heeft u vragen over de juiste componenten voor uw specifieke toepassing? Profiteer van de expertise van onze VAPO-specialisten: Neem contact op met onze adviseurs.

Pasklare oplossingen

Is een combinatie van onderdelen nodig voor uw specifieke proces? Dan verzorgt onze werkplaats graag ontwerp en maatwerk-assemblage voor plug-&-play installaties.

VAPO voor industrie

Bent u bezig met de revisie van uw installatie en heeft u snel een specifieke kogelkraan, een vlinderklep, ventiel of ander onderdeel nodig? Met ons assortiment van 30.000 onderdelen kunnen we vast aan uw vraag voldoen.

VAPO voor distributie

Bent u installateur of groothandel en wilt u snel een scherpe offerte voor enkele componenten of een gecombineerd onderdeel van een installatie? VAPO komt razendsnel met een passend en aantrekkelijk voorstel.

VAPO voor engineering

Bent u als project engineer of machinebouwer bezig met ontwerp en/of bouw van een compleet nieuwe installatie en op zoek naar een sparring partner die álles weet van afsluiters? Onze vakspecialisten staan voor u klaar.

VAPO voor ú?

Wij zijn ruim 35 jaar actief in de markt voor afsluiters en aandrijvingen. We zouden ook ú graag ondersteunen met topkwaliteit producten, advisering en maatwerk. Mogen we uw vertrouwen verdienen? Neem contact op!

Contact

Stuur ons een bericht door het onderstaande formulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact us NL