VTB Valves Vlinderkleppen

Vapo Techniek BV heeft een ruim assortiment in vlinderkleppen op voorraad voor de industrie waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Ook met een pneumatische of een elektrische aandrijving kunnen deze zeer snel worden geleverd.

Get in touch

VTB200 Vlinderkleppen

VTB200 serie Vlinderklep onderscheiden zich met hun prijs-kwaliteit verhouding. De vlinderkleppen kunnen worden ingezet voor veel verschillende toepassingen en media. Het huis is van gietijzer met een epoxy coating, de klepbladen zijn van RVS 316 of RVS 304, zittingen EPDM of NBR. Wafer-, Lug- en monoflens types zijn leverbaar. DN32 tot en met DN 1200. Leverbaar vanuit een grote voorraad, ook met een pneumatische- of elektrische aandrijving direct leverbaar.

Bekijk product

VTB300 Vlinderkleppen

VTB300 serie Vlinderklep zijn een geschikt voor de industrie en in situaties waarin kwaliteit en levensduur van belang is. De vlinderkleppen kunnen worden ingezet voor veel verschillende toepassingen en media doordat er vele verschillende materialen onderdelen beschikbaar zijn. Het huis is standaard van nodulair gietijzer met een epoxy coating, welke ook kan worden geleverd in roestvast staal, koolstof staal en aluminium brons. Klepbladen in RVS 316 , aluminium brons, staal vernikkeld, nodulair gietijzer vernikkeld, en ook met een EPDM coating. Ook in zittingen heeft men een ruime keus; witte EPDM, zwarte EPDM, Viton, EPDM voor hoge temperaturen, witte NBR, zwarte NBR, Hypalon, Natuur rubber, Silicone, Neopreen en Teflon. Wafer-, Lug- types leverbaar. DN40 tot en met DN 1600. De standaard versies zijn leverbaar vanuit een grote voorraad, ook met een pneumatische- of elektrische aandrijving direct leverbaar.

Bekijk product
 

Request a quote

Contact us NL

Waarom VAPO?

We are experts in automated valves, with ample inventory and expert advice.
 
VAPO Advises

With in-depth expertise and customised solutions, VAPO advises customers in optimising water valves for their specific needs.

VAPO Designs

We design water valves with precision and expertise, each tailored to your unique needs and requirements.

VAPO Assembles

During assembly, your vision and our expertise come to life in each water valve developed with care and precision.