Vlinderkleppen

U vindt in ons assortiment lug en wafer vlinderkleppen voor toepassing in uiteenlopende processen, van de productie van voedingsmiddelen, diervoeder, reinigingsmiddelen en waterbehandeling tot (petro)chemische installaties. En altijd met toepassingsadvies van experts in afsluitingen.

Kom in contact

VTB200 Vlinderkleppen

Uit voorraad leveren wij de VTB200 vlinderkleppen die wij leveren. Huis GG25, Klepblad RVS304 of RVS316, Zitting EPDM of NBR. Uitgerust met hendel, wormwielkast of aandrijving.
Ga direct naar de webshop

VTB300 Vlinderkleppen

VTB300 is een type vlinderklep voor de industrie. Kenmerkend voor deze vlinderklep is de constructie waarmee men een lange levensduur garandeert. Wij zetten deze al vele jaren in bij verschillende klanten met goede resultaten. ook voor vacuüm toepassingen. Vraag naar onze mogelijkheden.
Ga direct naar de webshop

Meer vlinderkleppen

Naast de standaard vlinderkleppen in ons programma is er ook behoefte aan andere merken, uitvoeringen en types van vlinderkleppen. Andere keuringscertificaten, materialen, High performance vanwege een hoge druk en of temperatuur, noodzaak voor fire safe tested, en ook vele andere uitvoeringen kunnen wij leveren.
Bekijk meer
Vlinderkleppen voor elk proces

VAPO is specialist in de levering van vlinderkleppen. Met onze ruim 35 jaar ervaring en brede assortiment kunnen wij u uitstekend adviseren bij de selectie van de juiste vlinderklep voor uw specifieke proces. Daarbij gaat het niet alleen om het soort klep en de maatvoering, maar ook om het materiaal van de behuizing en van de zitting. Natuurlijk kunt u altijd een klep bestellen in onze webshop. Mocht u echter behoefte hebben aan advies, dan staan onze experts graag tot uw beschikking.

Toon meer
We zijn experts in geautomatiseerde afsluiters, met ruime voorraad en deskundig advies.
Online bestellen

Weet u zelf al exact welke afsluiters en aandrijvingen nodig zijn in elke fase van uw proces? Dan vindt u de geschikte componenten vast in ons enorme online assortiment.

Advies van experts

Heeft u vragen over de juiste componenten voor uw specifieke toepassing? Profiteer van de expertise van onze VAPO-specialisten: Neem contact op met onze adviseurs.

Pasklare oplossingen

Is een combinatie van onderdelen nodig voor uw specifieke proces? Dan verzorgt onze werkplaats graag ontwerp en maatwerk-assemblage voor plug-&-play installaties.

Contact

Stuur ons een bericht door het onderstaande formulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact us NL